top of page

Cookies 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​Internetprotokollet (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil. När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Avbokningspolicy

Avbokning senare än 24h innan avtalad tid debiteras med fullt belopp.

Kontakta Cecilia om du behöver avboka eller omboka din tid, eller ändra din bokning via länken i bokningsbekräftelsen.

How do we collect information?

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Why do you collect information?

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och driva tjänsterna;

  2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden;

  4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

  5. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

How will you use my information?

Vi kan kontakta dig för att meddela dig angående ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skyldiga pengar, för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller som på annat sätt är nödvändigt för att kontakta dig för att upprätthålla vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

bottom of page